Prefabrik Havuz 56401

   Ürün Ölçüleri

221cm x 150cm x 43cm

Marka

bestway

Prefabrik Havuz 56401

Bestway Prefabrik Havuz 221x150x43cm

Bestway® Steel Pro™ Prefabrik Yerüstü Havuz Seti sayesinde bahçenizde son derece dayanıklı ve çok hesaplı bir havuz kurabilirsiniz.

Sağlam Yapı Kalitesi:
Havuzun iskeleti paslanmaz çelik parçalardan oluşur. Özel FrameLink System™ bağlantı sistemi ile birleştirilen parçalar, güvenli ve son derece dayanıklı bir yapı oluşturur. Eklem yerlerinde paslanma riski yaratan metal temaslı noktalar bulunmaz. Havuzun yüzeyi, delinmelere karşı güçlendirilmiş DuraPlus™ malzemeden imal edilmiştir. DuraPlus™, PVC ile karşılaştırıldığında, yırtılmaya karşı %15, gerilmelere karşı %33 ve delinmelere karşı %83 daha dayanıklıdır. Havuzun uzun ömürlü olmasını sağlar.

Havuzun kurulumu, ve sezon bittiğinde kaldırılıp saklanması çok basittir. Ek malzeme ya da alet gerektirmez. Gider vanasına bağlayacağınız bir hortumla kolayca boşaltılır. Havuz duvarları üst düzey dayanıklık ve uzun kullanım ömrü için polyester kafes dolgu ve iki yüksek ölçü pvc tabakasıyla takviye edilmiş bir malzeme olan DuraPlus™ ile üretilmiştir
Su Kapasitesi (%90): 1.200 L
FrameLink System™ – özel kalıplanmış T bağlantı elemanları metal üzerine metal korozyonunu önler
10 dakika kolay kurulum
Havuz Flowclear™ filtre pompalarıyla uyumlu bağlantı parçaları ile donatılmıştır.
Sabit akış kontrolü boşaltma valfi, suyu boşaltmak için valfi bir bahçe hortumuna takarak (adaptörlü) boşaltmayı kolaylaştırır
Dikdörtgen şekli, yüzmek ve oyun oynamak için daha fazla alan sağlar
İçerik:
Bir adet havuz,
onarım yaması,

Prefabrik Havuz 56401 ürünümüz ile ilgili tüm yedek parça ve ekipmanlar, Bestway şişme havuz, prefabrik havuz, şişme yatak ve şişme jakuzi ürünleri için malzemeler Feyza Outdoor güvencesiyle satışa sunulmaktadır.

Stok kodu veya ürün adı ile arama yaparak aradığınız bestway yedek parça listesine ulaşabilirsiniz.

Prefabrik Havuz 56401
Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu web sitesini kullanarak Veri Koruma Politikamızı kabul etmiş olursunuz.
Oku