Büyük Şişme Havuz 57313

   Ürün Ölçüleri

457cm x 84cm

Marka

bestway

Büyük Şişme Havuz 57313Büyük Şişme Havuz 57313 DİKKAT: Bestway havuzları için özel üretilen Quardex markalı BW708 kodlu kimyasal setini kullanmanızı tavsiye edilir. Bu kimyasal 1 kg klor, 1 litre yosun önleyici ve 0,5 kg ph düşürücü şeklindedir. Dışarıdan alacağınız kimyasal ürüne zarar verebilir. Hatalı kimyasal kullanımı teknik servis tarafından garanti kapsamına alınmamaktadır.

BESTWAY ÇEMBER KISMI ŞİŞME AİLE HAVUZ 57313 ( 457 cm x 84 )

 ‘Fill & Rise’ sistemi sayesinde, su dolarken kendiliğinden kurulan havuzun hazırlanması çok basit ve hızlıdır: Eğimi olmayan düz bir zeminde üst çemberi şişirin. Havuzunuzun kenarları su doldukça yükselir ve kısa sürede kullanıma hazır olur. Havuzun yüzeyi, son derece dayanıklı, 3 katlı, DuraPlus™ malzemeden imal edilmiştir ve özel işlemlerle, delinmelere karşı PVC’den %85 daha güçlü hale getirilmiştir.

Sezon bittiğinde kaldırıp saklaması çok kolaydır. Akış kontrollü gider vanasından hortumla kolayca boşalan havuz, katlanır, yer kaplamaz. Havuz setine dahil filtreli devirdaim sistemi havuz suyunun sürekli temiz kalmasını sağlar. Bestway® Fast Set™, bahçede hızlı ve kolayca havuz kurmak isteyen aileler için ideal bir seçenek. Çocukların oynaması için elverişli olduğu kadar, büyüklerin keyifle serinlemesi için de uygun.

Özellikler:

DuraPlus™ delinmeye karşı dayanıklı, Uv’ye karşı dayanıklı yan duvarlar ağırlığa, gerilmeye ve harekete karşı güvenlidir
Su kapasitesi (%80): 9.677 L (2.556 gal.)
Dış duvarlarda gerçekçi rattan hasır baskı
Kolay, alet gerektirmeyen kurulum – 10 dakikada su için hazır
Düz bir yüzey bulun ve üst halkayı şişirin; havuz, suyla doldukça şişerek yükselir
Sabit akış kontrolü boşaltma valfi suyu boşaltmak için bir bahçe hortumuna takılır
Sezon dışında saklamak için sökülmesi kolay
220-240V~, 2.006 L (530 gal.) pompa su akış hızı, 1.817 L (480 gal.) entegre havuz sistemi su akış hızı , 58094(II) kartuş ile uyumlu
Havuz Flowclear™ filtre pompalarıyla uyumlu bağlantı parçaları ile donatılmıştır

İçerik:
1 adet havuz,
Devirdaim pompası(#58383),
Filtre(#58094),”

Büyük Şişme Havuz 57313 ürünümüz ile ilgili tüm yedek parça ve ekipmanlar, Bestway şişme havuz, prefabrik havuz, şişme yatak ve şişme jakuzi ürünleri için malzemeler Feyza Outdoor güvencesiyle satışa sunulmaktadır.

Stok kodu veya ürün adı ile arama yaparak aradığınız bestway yedek parça listesine ulaşabilirsiniz.

Büyük Şişme Havuz 57313
Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu web sitesini kullanarak Veri Koruma Politikamızı kabul etmiş olursunuz.
Oku