Büyük Şişme Havuz 57376

   Ürün Ölçüleri

396 cm x 84 cm

Marka

bestway

Büyük Şişme Havuz 57376Büyük Şişme Havuz 57376 <p>396 cm x 84 cm</p> DİKKAT: Bestway havuzları için özel üretilen Quardex markalı BW708 kodlu kimyasal setini kullanmanızı tavsiye edilir. Bu kimyasal 1 kg klor, 1 litre yosun önleyici ve 0,5 kg ph düşürücü şeklindedir. Dışarıdan alacağınız kimyasal ürüne zarar verebilir. Hatalı kimyasal kullanımı teknik servis tarafından garanti kapsamına alınmamaktadır.

 

BESTWAY ÇEMBER KISMI ŞİŞME AİLE HAVUZ 57376 ( 396 cm x 84 cm )

  • Düz bir zemin üzerinde havuzun üst çemberini şişirin. Havuzun kenarları, içine su doldukça yükselir, ve birkaç dakika içinde kullanıma hazır olur. Delinmeye karşı dayanıklı, uzun ömürlü Tritech™ malzemeden imal edilmiştir.
  • Havuzun dış yüzü, gerçekçi sepet desenle bezenmiştir. Bahçenizde dekoratif bir etki yaratır. Delinmeye karşı dayanıklı, uzun ömürlü Tritech™ malzemeden imal edilmiştir.Havuz setine filtreli devirdaim sistemi dahildir. Akış kontrollu tahliye vanası sayesinde, havuz, istendiğinde kolayca boşaltılır. Sezon bittiğinde katlanıp kaldırılır, yer kaplamaz.

10 dakika kolay kurulum
Gerçekçi rattan baskı bahçenize zerafet ve doğallık katar
Ağır hizmete uygun PVC ve polyester 3 katlı yan duvar
Astar, şişirilebilir bir üst halka ile desteklenir
Düz bir yüzey bulun ve üst halkayı şişirin; havuz, suyla doldukça şişerek yükselir
Sabit akış kontrolü boşaltma valfi, suyu boşaltmak için valfi bir bahçe hortumuna takarak (adaptörlü) boşaltmayı kolaylaştırır
Havuz Flowclear™ filtre pompalarıyla uyumlu bağlantı parçaları ile donatılmıştır
Su kapasitesi (%80): 7.340 L
Sualtı yapışkan tamir yaması
Havuz duvarları üst düzey dayanıklık ve uzun kullanım ömrü için bir polyester kafes dolgu ve iki yüksek ölçü pvc tabakasıyla takviye edilmiş 3 katmanlı bir malzeme olan Tritech™ ile üretilmiştir.

İçerik:
Bir adet havuz,
Devirdaim pompası (#58383),
Filtre (#58094),

Büyük Şişme Havuz 57376 ürünümüz ile ilgili tüm yedek parça ve ekipmanlar, Bestway şişme havuz, prefabrik havuz, şişme yatak ve şişme jakuzi ürünleri için malzemeler Feyza Outdoor güvencesiyle satışa sunulmaktadır.

Stok kodu veya ürün adı ile arama yaparak aradığınız bestway yedek parça listesine ulaşabilirsiniz.

Büyük Şişme Havuz 57376
Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu web sitesini kullanarak Veri Koruma Politikamızı kabul etmiş olursunuz.
Oku