Bestway Elektrikli Çift Kişilik Şişme Yatak

   Ürün Ölçüleri

191cm x 137cm x 30cm

Marka

bestway

Bestway çift kişilik şişme yatak 67462

Bestway Şişme Yatak

Bestway® Tritech™ Şişme Yatak ile dinç ve tazelenmiş olarak uyanın! Bu çift kişilik yatak tüm gece boyu konfor sağlar. Kompakt yapısı ve entegre şişirme aparatı sayesinde ihtiyaç anında kolay kurulum ve kullanım mümkündür.

Dayanıklı Yapı
Konforlu uyuma yüzeyi, sağlam yapısı ve entegre yastığıyla sizi harika bir uykuya hazırlar. İç kısmı, dayanıklılık kazandıran Tritech™ malzemesinden yapılmıştır. Bu malzeme sayesinde ne kadar kullanılırsa kullanılsın şekli bozulmaz. Ayrıca gece boyunca yatağın hava kaybetmesi ihtimali minimuma indirilmiştir. Özel Tritech malzemesi iç esneklik direncini artırır ve sağlamlık kazandırır. Bu yüksek kaliteli ve stres testi uygulanmış malzeme her türlü hareket ve ağırlığa karşı dayanıklı olup tüm gece boyu mükemmel konfor sağlar.

Kolay Kurulum
Entegre şişirme aparatı yatağı 2-3 dakikada şişirir. Siz yatmaya hazır olduğunuzda yatağınız da hazırdır. Sabah olunca hızlı hava boşaltma valfi kolayca yatağı söndürmenizi sağlar.

İç mekanda kullanım için tasarlanmıştır
Yatak Yüksekliği (yastıkla): 30 cm
Yatak Yüksekliği (yastıksız): 22 cm
Tritech™ Dahili Destek Sistemi gerilmeye karşı %44 daha dirençlidir, %19 daha fazla basınç tutar ve PVC’ye kıyasla %18 daha güçlüdür
Form verilmiş dik I kiriş yapısı
Yerleşik 220-240V~ AC pompası yatağı 2-3 dakikada şişirir
Konforlu pedli yüzey
Entegre yastık
İçerik: 1 adet şişme yatak, onarım yaması

Bestway Elektrikli Çift Kişilik Şişme Yatak ürünümüz ile ilgili tüm yedek parça ve ekipmanlar, Bestway şişme havuz, prefabrik havuz, şişme yatak ve şişme jakuzi ürünleri için malzemeler Feyza Outdoor güvencesiyle satışa sunulmaktadır.

Stok kodu veya ürün adı ile arama yaparak aradığınız bestway yedek parça listesine ulaşabilirsiniz.

Bestway Elektrikli Çift Kişilik Şişme Yatak
Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu web sitesini kullanarak Veri Koruma Politikamızı kabul etmiş olursunuz.
Oku