Bestway Çift Kişilik Şişme Yatak 67681

   Ürün Ölçüleri

191cm x 137cm x 30cm

Marka

bestway

Etiketler: Kategoriler: Stok kodu: 67681

Bestway Çift Kişilik Şişme Yatak 67681

Bestway® Tritech™ Şişme Yatak ile dinç ve tazelenmiş olarak uyanın! Bu çift kişilik yatak tüm gece boyu yüksek konfor sağlar. Kompakt yapısı sayesinde ihtiyaç anında kolay kurulum ve kullanım mümkündür.

Dayanıklı Yapı Konforlu uyuma yüzeyi, sağlam yapısı ve entegre yastığıyla sizi harika bir uykuya hazırlar. İç kısmı, dayanıklılık kazandıran Tritech™ malzemesinden yapılmıştır. Bu malzeme sayesinde ne kadar kullanılırsa kullanılsın şekli bozulmaz. Ayrıca gece boyunca yatağın hava kaybetmesi ihtimali minimuma indirilmiştir. Özel Tritech malzemesi iç esneklik direncini artırır ve sağlamlık kazandırır. Bu yüksek kaliteli ve stres testi uygulanmış malzeme her türlü hareket ve ağırlığa karşı dayanıklı olup tüm gece boyu mükemmel konfor sağlar.

Kolay Kurulum Bu yatak hızlı ve kolay şişirme ve söndürme sağlayan çift çıkışlı tahliye valfine sahiptir. İster evde ister yolculukta olun, bir hava pompasıyla (sete dahil değil) bu yatak bir kaç dakikada şişer. Gece sonunda, valfin kapağını açın ve yatağın hızlıca sönmesini izleyin.

İç ve dış mekanda kullanım için tasarlanmıştır Yatak Yüksekliği (yastıkla): 30 cm / 12” Yatak Yüksekliği (yastıksız): 22 cm / 8,75” Tritech™ Dahili Destek Sistemi gerilmeye karşı %44 daha dirençlidir, %19 daha fazla basınç tutar ve PVC’ye kıyasla %18 daha güçlüdür Form verilmiş dik I kiriş yapısı Konforlu pedli yüzey Entegre yastık 2 yönlü içe içe geçmeli hızlı boşaltma vanası hızlı, kolay şişirme ve indirme

İçerik: 1 adet şişme yatak, onarım yaması

Bestway Çift Kişilik Şişme Yatak 67681 ürünümüz ile ilgili tüm yedek parça ve ekipmanlar, Bestway şişme havuz, prefabrik havuz, şişme yatak ve şişme jakuzi ürünleri için malzemeler Feyza Outdoor güvencesiyle satışa sunulmaktadır.

Stok kodu veya ürün adı ile arama yaparak aradığınız bestway yedek parça listesine ulaşabilirsiniz.

Bestway Çift Kişilik Şişme Yatak 67681
Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu web sitesini kullanarak Veri Koruma Politikamızı kabul etmiş olursunuz.
Oku