Lay z spa Jakuzi Palm Springs AirJet 60017

   Ürün Ölçüleri

İç: 146cm çap / Dış: 196cm çap

Marka

Lay z Spa

Lay z spa Jakuzi Palm Springs AirJet 60017 Lay z spa Jakuzi Palm Springs AirJet 60017 İç: 146cm çap / Dış: 196cm çap Lay z spa Jakuzi Palm Springs AirJet 60017 İç: 146cm çap / Dış: 196cm çap

Uzun ve zor bir günün sonunda, evinizin arka bahçesinde, sıcacık ve fokur fokur bir spa havuzunun içinde rahatlamak gibisi yok! 6 kişiye birden rahatlatıcı bir masaj sağlayan Lay-Z-Spa® Palm Springs AirJet™ spa havuzun kurulumu çabuk ve kolaydır. Sıcaklığın yaklaşık 40°C (104°F) dereceye ulaşabildiği ve 120 adet hava basınç jetinin oluşturduğu masaj baloncuklarıyla çevrelendiğiniz bu havuz, en üst düzeyde konfor ve rahatlık sağlar. Basitçe şişirme aparatını bağlayıp şişmesini izleyin.

Masaj Sistemi Spa havuzu tabanında bulunan 140 adet hava basınç jetleri suda kabarcıklar oluşmasını sağlayarak, sıcacık ve köpüklü spa havuzu ortamını oluşturur. En üst düzeyde rahatlık ve konfor sağlamak için tasarlanmıştır.

Dayanıklı Yapı MaxHold™ kumaş iç kirişler, hava basıncını muhafaza eder, aynı zamanda stabilite, hafiflik ve taşınabilirlik sağlar. Bu yapı esnemeye karşı olağanüstü bir dayanıklılığa sahip olup ne kadar çok kullanılırsa kullanılsın şeklini korur. Dış duvarları, 3 katmanlı DuraPlus™ malzemesinden yapılmış olup, yırtılmaya ve delinmeye karşı dirençliliği kanıtlanmıştır.

Yenilikçi Teknoloji Dahili Freeze Shield™ otomatik ısıtma fonksiyonu sayesinde, düşük sıcaklıklarda iç bileşenlerin donması engellenir. Yenilikçi teknoloji ile tasarlanmış olan ürünün, iç sıcaklığı 6°C ile 10°C (42°F – 50°F) arasında sabitlenerek, sistemin zarar görmesi önlenir.

Güvenlik Sistemi Topraklama sistemine sahip olması sayesinde topraklı prizler ile kullanılabilir olan spa havuzlarımız elektrik akımına karşı ekstra koruma sağlar.

İçerik Bu havuz setine, kolayca şişirmeyi sağlayan, suyu ısıtan, filtrasyonu sağlayan ve masaj sistemini kontrol eden şişirme aparatı dahildir. Bu aparata spa havuzu içerisinden kolaylıkla ulaşılabilinir. İlaveten atıştırmalıklar ve içecekler için bardaklıklar mevcuttur. Sete dahil ChemConnect™ klor dağıtıcısı bulunur ve bu dağıtıcı, klor oranını havuzun her yerine eşit olarak dağıtarak, suyun temiz ve sağlıklı kalmasını sağlar. Ayrıca sete dahil havuz üstü örtüsü, havuzunuz kullanılmadığı zaman ısıyı içeri hapseder ve aynı zamanda havuz suyunun tozlanmasını önler.

Özgün, Seçkin, Portatif Spa™ Lay-Z-Spa dünyanın ilk özgün, seçkin ve portatif spa havuzu üreticisidir. Gelişmiş mühendislik teknolojisi sayesinde, on yılı aşkın süredir, müşterinin bu isme olan güveni hep daha da çok büyüdü. büyüdü.

Boyutu: 1.96 m x 71 cm Azami 6 yetişkin için uygun büyüklükte Uzanması kolay dijital kontrol paneli sayesinde su 40˚C (104˚F) dereceye kadar ısıtılabilir. Hava jetlerinin suda oluşturduğu sakinleştirici sıcacık masaj kabarcıkları MaxHold™ kumaş dahili kirişler, üstün hava basıncı tutma, stabilite ve hafif taşınabilirlik sağlar Freeze Shield™ otomatik ısıtma fonksiyonu, soğuk havalarda iç bileşenlerin donma derecesinin üstünde kalmasını sağlar. Enerji tasarruflu timer sayesinde 40 gün önceden ısı ayarı yapılabilir. Havuz üstü örtüsü, spa havuzu kullanılmadığı zaman ısının korunmasını sağlar. Entegre su filtreleme sistemi ChemConnect™ klor dağıtıcısı, klor oranını sabit ve eşit oranda tutar Şişirme aparatına dahil bardak tutucular Su kapasitesi (%80): 916 L

Kapasite: 4-6 yetişkin Su Kapasitesi: 916 L Şişirilmiş Boyutu: 1,96 m x 71 cm İç Boyut: 1,46 m (57”) Doldurulmuş Ağırlık: 947 kg Fiili Su Akışı: 1.325 L/sa Isıtma Sistemi: Yakl. 1,5-2,0˚ C/sa (3-4˚F/sa) Maks. Isıtma Kapasitesi: 40˚C Net Ağırlık: 31 kg Maks. su derinliği: 52 cm Soothing AirJet™ köpüklü masaj sistemi (140 jet) Ultra güçlü DuraPlus™ duvarlar, dayanıklılık sunmak için stres testinden geçirilmiştir MaxHold™ kumaş dahili kirişler, üstün hava basıncı tutma, stabilite ve hafif taşınabilirlik sağlar Freeze Shield™ otomatik ısıtma, suyun donmasını ve spa’ya zarar vermesini önler Spa ısıtıcıyı ileride kullanmak üzere önceden 40 güne kadar programlayın ChemConnect™ dağıtıcı, spa genelinde sabit bir klor seviyesi sağlar Güç tasarruflu, zamanlayıcı kontrollü ısıtma sistemi Entegre filtreleme sistemine sahip dijital kontrol paneli ve spa pompası, bardak tutucular içerir ve spa içinden erişilebilir Emniyet kilidi klipsleri ile güçlendirilmiş kapak

Lay z spa Jakuzi Palm Springs AirJet 60017 ürünümüz ile ilgili tüm yedek parça ve ekipmanlar, Bestway şişme havuz, prefabrik havuz, şişme yatak ve şişme jakuzi ürünleri için malzemeler Feyza Outdoor güvencesiyle satışa sunulmaktadır.

Stok kodu veya ürün adı ile arama yaparak aradığınız bestway yedek parça listesine ulaşabilirsiniz.

Lay z spa Jakuzi Palm Springs AirJet 60017
Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu web sitesini kullanarak Veri Koruma Politikamızı kabul etmiş olursunuz.
Oku