Lay z Spa Jakuzi Helsinki AirJet 60025

   Ürün Ölçüleri

İç: 170cm çap / Dış: 180cm çap

Marka

Lay z Spa

Lay z Spa Jakuzi Helsinki AirJet 60025Lay z Spa Jakuzi Helsinki AirJet 60025Lay z Spa Jakuzi Helsinki AirJet 60025 Lay z Spa Jakuzi Helsinki AirJet 60025 Uzun ve zor bir günün sonunda, sıcacık ve fokur fokur bir spa havuzunun içinde rahatlamak gibisi yok! 7 kişiye birden rahatlatıcı bir masaj sağlayan Lay-Z-Spa® Helsinki AirJet™ havuzun kurulumu kolay ve çabuktur. Basitçe şişirme aparatını bağlayıp şişmesini izleyin. Masaj Sistemi Spa havuzunun alt kısmında bulunan 180 adet hava basınç jetleri suda baloncuklar oluşturarak, köpüklü sıcak su ortamında rahatlamanızı ve gevşemenizi sağlar. Dayanıklı Yapı Bu spa havuzunun ince şişme duvarları, dayanıklı çift kat sık dikiş ve yapıştırma tekniğiyle imal edilmiştir. Duvarlar, iç içe geçmiş binlerce ince iplik tarafından desteklenerek, spa havuzunuzun sert ve sağlam olmasını sağlar. Bu özelliği onun hem çok dayanıklı olmasını mümkün kılarken hem de havuzun geniş ve ferah olmasını da sağlar. Freeze Shield™ otomatik ısıtma fonksiyonu sayesinde, iç bileşenlerin düşük sıcaklıklarda donması engellenir ve böylece spa havuzunuzu senelerce kullanabilirsiniz. İçerik Bu havuz setine, kolayca şişirmeyi sağlayan, suyu ısıtan, filtrasyonu sağlayan ve masaj sistemini kontrol eden şişirme aparatı dahildir. Bu aparata spa havuzu içerisinden kolaylıkla ulaşılabilinir. Ayrıca atıştırmalıklar ve içecekler için bardaklıklar mevcuttur. Sete dahil ChemConnect™ klor dağıtıcısı bulunur ve bu dağıtıcı, klor oranını havuzun her yerine eşit dağıtarak, suyun temiz ve sağlıklı kalmasını sağlar. Ayrıca güçlendirilmış havuz üstü örtüsü, havuzunuz kullanılmadığı zaman ısıyı içeri hapseder ve aynı zamanda havuz suyunun tozlanmasını önler. Teknik Özellikler: Kapasite: 5-7 yetişkin Su Kapasitesi (%80): 1.123 L (297 gal.) Şişirilmiş Boyutu: 1,80 m x 66 cm (71″” x 26″”) İç Boyut: 1,70 m (67″”) Doldurulmuş Ağırlık: 1.155 kg (2.548 lbs) Fiili Su Akışı: 1.325 L/sa (350 gal./sa) Isıtma Sistemi: Yaklaşık 1.0-1.5℃/saat (2-3℉/saat) Maks. Isıtma Kapasitesi: 40˚C (104˚F) Net ağırlık: 31 kg (68 lbs) Maksimum su derinliği: 52,5 cm (20″”) Soothing AirJet™ köpüklü masaj sistemi (180 jet) Duvarlar, güçlü ve dayanıklı sert kenarlı bir spa sağlayan damla dikiş malzemesinden yapılmıştır Freeze Shield™ otomatik ısıtma, suyun donmasını ve spa’ya zarar vermesini önler Spa ısıtıcıyı ileride kullanmak üzere önceden 40 güne kadar programlayın ChemConnect™ dağıtıcı, spa genelinde sabit bir klor seviyesi sağlar Güç tasarruflu, zamanlayıcı kontrollü ısıtma sistemi Entegre filtreleme sistemine sahip dijital kontrol paneli ve spa pompası, bardak tutucular içerir ve spa içinden erişilebilir Emniyet kilidi klipsleri ile güçlendirilmiş kapak

İçerik:

  • 1 adet spa,
  • 1 adet havuz kılıfı,
  • 1 adet spa ısıtıcısı,
  • 1 adet ChemConnect™ dağıtıcı,
  • 1 adet yüksek basınçlı el pompası,
  • filtre kartuşu (VI),
  • Tamir kiti,
  • AirJet™ sistemi”,

Lay z Spa Jakuzi Helsinki AirJet 60025 ürünümüz ile ilgili tüm yedek parça ve ekipmanlar, Bestway şişme havuz, prefabrik havuz, şişme yatak ve şişme jakuzi ürünleri için malzemeler Feyza Outdoor güvencesiyle satışa sunulmaktadır.

Stok kodu veya ürün adı ile arama yaparak aradığınız bestway yedek parça listesine ulaşabilirsiniz.

Lay z Spa Jakuzi Helsinki AirJet 60025
Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bu web sitesini kullanarak Veri Koruma Politikamızı kabul etmiş olursunuz.
Oku